Tilbygninger

Har du pladsproblemer derhjemme? Så kan en tilbygning være det oplagte alternativ til en flytning. Vi har mange års erfaring med tilbygning, og vi stiller gerne vores kompetencer og erfaring til rådighed, så du kan få den ekstra plads, som du har brug for og drømmer om.

Hvis du skulle være i tvivl omkring hvilke materialer, du skal vælge, så står vi også klar med professionel rådgivning, så vi sammen kan opnå det bedst mulige resultat.

Vi går op i kvalitet, derfor prioriterer vi gode materialer og en gennemtænkt byggeproces, så du undgår unødvendige bekymringer. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i vores område.

Vi bygger med omtanke

Når vi bygger en tilbygning, respekterer og tager naturligvis hensyn til den eksisterende byggestil. Det er vigtigt for os at en tilbygning ikke skal kunne se, hvor det gamle holder op og det nye starter.

Kontakt os

Hvis du går i byggetanker og overvejer at få lavet en tilbygning, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig, så lad os høre om dine ideer, og vi kommer med et uforpligtende tilbud